Jobbe i Nice

Er du nysgjerrig på hvem vi er og hvordan det er å jobbe i Nice? Start med en kikk i kulissene her, eller kom innom oss for en kaffeprat og litt nerding.

Er du nysgjerrig på hvem vi er og hvordan det er å jobbe i Nice? Start med en kikk i kulissene her, eller kom innom oss for en kaffeprat og litt nerding.

nice kontor i trondheim

Er du nysgjerrig på hvem vi er og hvordan det er å jobbe i Nice? Start med en kikk i kulissene her, eller kom innom oss for en kaffeprat og litt nerding.

Hvem er vi?

 

Vi er et sammensveisa miljø bestående av skikkelige design-geeks. Vi er opptatt av å utvikle fagfeltet vårt og dele kunnskap både internt og med andre. Nice er et lite og fleksibelt designbyrå, hvor hver enkelt får stor innvirkning på arbeidsplassen, og hvor vi snakker åpent i fellesskap om hvordan vi ønsker å drive og jobbe.

Hva vil det si å være Nice?

 

Vi er opptatt av å være Nice, både med hverandre, verden og kundene våre. Vi tror de beste resultatene skapes av folk som har det bra på jobb, og det er derfor viktig for oss å kultivere et godt arbeidsmiljø og generøse og rettferdige ordninger internt. Vi ønsker å jobbe med prosjekter som har en effekt, men som også er etisk forsvarlige. Vi jobber for å være ærlige med kundene våre, og selger ikke inn prosjekter hvis vi ikke tror vi er de rette for jobben.

Hvordan er det å jobbe i Nice?

Vi befinner oss både i Trondheim og Oslo, men har tett samarbeid mellom kontorene. Vi jobber som konsulenter, men i byrå-format, og jobber hovedsakelig fra egne kontorer, selv om vi også jobber tett med kundene. Vi arbeider primært i team, og gjerne vertikalt integrert hos kunde, hvor flere kan jobbe på ulike delprosjekter hos samme kunde.

 

Prosjektene vi liker å jobbe med krever ofte en del teknisk innsikt, samtidig som vi har stor lidenskap for designfaget og menneskefokuset. Vi har derfor ofte prosjekter som sentrerer seg rundt profesjonelle brukere i en arbeidssituasjon. Det er likevel ganske stor variasjon i hva slags prosjekter vi har, og vi velger også prosjekter ut fra hva som engasjerer oss faglig og samfunnsmessig.

For å ha muligheten til å benytte oss av den samlede fagkompetansen i Nice, unngår vi utleie av konsulenter fulltid over lang tid. Vi ønsker å kunne bruke hverandre som støttespillere på tvers av prosjekter og ha lav terskel for utveksling av kunnskap og erfaring i det daglige. Det er derfor viktig for oss å sette av tid til fellesaktiviteter. Vi har for eksempel faste møter med hele gjengen mandager og fredager for å samkjøre prosjekter, ha felles fagutvikling, dele ny læring og ha tid til litt intern tull og fjas.

Hva gjør en designer hos Nice?

Vi er ikke så opptatt av å skille mellom UX- og tjenestedesign, og tror at en god problemløser har kvaliteter fra begge fagområder. Samtidig er godt håndverk viktig. Vi leter etter folk med gode kommunikasjons- og visualiseringsevner – enten det er å gjøre det komplekse forståelig, eller skape gode brukeropplevelser i tydelige grensesnitt.

Senior designer

Tittelen senior designer brukes på ulike måter på forskjellige steder. Hos oss betyr det at du har bygget deg opp ca 4 år med god designerfaring, og at du kan få noen ekstra ansvarsområder hvis du er klar for det.

Hverdagsbalanse

Vi er en blanding av relativt unge folk i ulike livsfaser, og alle har en interesse av å ha et liv utenom jobb. Derfor planlegger vi for vanlige arbeidsuker, og har fleksibilitet til å leve livet når det skjer. Vi synes det er viktig å ha det trivelig og gøy sammen. Vi gjør i blant sosiale ting etter jobb, slik som å ta en øl, middager, julebord eller andre aktiviteter, men tenker at den primære sosiale arenaen er selve jobben.

 

Se utdrag fra hverdagen hos Nice på Instagrammen vår.

Hvem ser vi etter?

Vi ønsker oss deg som er analytisk, tenker helhetlig og som trives med komplekse problemstillinger. Du klarer å balansere friheten og ansvaret som trengs for å få kreativiteten til å blomstre. Du er stolt av arbeidet du gjør og bryr deg om de menneskene du designer for – og vet å ha det gøy underveis! Du tar eierskap til våre kunders utfordringer, og våger å være tydelig når det trengs. 

 

Nice er ikke en stor bedrift, og vi har planer om å bygge et kompetent og sammensveiset designmiljø – heller enn å vokse oss store. Derfor vil du ha stor innflytelse på både arbeidet og arbeidsmiljøet og vi forventer at du tar del i vår felles utvikling.

Det er mange måter å være god på, og mange ulike egenskaper og evner vi setter stor pris på. Hvis du tenker at du har lyst til å sende en mail hvor du må skryte litt av deg selv, kan du for eksempel dra frem noen av disse egenskapene hvis de stemmer:

Åpen søknad

 

Noen ganger har vi spesifikt utlyste stillinger, men vi er i utgangspunktet alltid på jakt etter flinke folk, så send oss en åpen søknad eller bare en mail for å avtale en prat hvis du liker det du ser!
 

berit portrett