En statusoppdatering fra Nice

Ut av pandemitåka

2020 starta med en koronatest, før det i det hele tatt hadde blitt kult, og vi var ute på by’n og feira med Coronas da den var negativ. Lite visste vi at det var siste pilsen sammen på lenge. Så tok vi med oss laptopene hjem en dag, sånn just in case, og kom ikke tilbake.
Vi hadde akkurat strukturert om. 

Bytta ledelse. Satt ny kurs. Fått nye ambisjoner. Så ble det stille, så kom kaoset, før det ble travelt, og vi avslutta året i pluss. Godt var det. Vi tok jul, svette og litt fortumlet. Klar for ny frisk! Bare for å gå inn i et nytt stillferdig kaos som igjen ledet til høygir.

Året har vært lærerikt.

Vi har kjent på yttergrenser. Både snikende og plutselige. Vi har blitt en enda mer sammensveiset gjeng på tvers av arbeidssted. Vi har faktisk sett hverandre mer. Vi har lært enda mer om hvordan det offentlige fungerer, spesielt i krisetider. Vi har bygget fagnettverk. Vi har fått rendyrke det vi har tro på, og fått anledning til å utføre det i prosjekter – takket være kunder og samarbeidspartnere som har lent seg fremover og sett forbi pandemi.

Det er kanskje en klisjé å si at vi kom styrket ut av 2020…

…men vi har sett hva sjappa er blitt god for og blitt godt kjent med potensialet vårt. Vi tør nå å forsiktig puste ut. 2021 blir et kanonår for Nice!

berit portrett